Az Ön kosara üres

Kapcsolat Telefon +36 30 / 303 61 34

Pénztárcakereső

Sylvia Belmonte, Sylvia-Sylvia Belmonte, S. Belmonte márkanevek alatt vállalkozásunk már hosszú ideje hoz forgalomba táskákat és pénztárcákat. Azon kevés termékek egyike a fenti márkanevek alatt forgalomba hozott táskák és pénztárcák, amelyek tervezése itthon, Magyarországon készül egy szakértő team által.

Sylvia Belmonte színházi táskák:

Mivel saját tervezésűek ezek a táskák, speciálisan a magyar igényeknek megfelelően, a magyar piac elvárásai alapján fejlesztjük ezeket a táskákat a legutolsó divatrendek figyelembevételével. Az egyedi tervezésnek, és a magas színvonalú gyártási minőségnek köszönhetően a Sylvia Belmonte alkalmi táskák nagyon népszerűek a vásárlók körében. Évente egy, néha két új kollekcióval vagyunk jelen a piacon, ritkán megtartva az előző modellcsaládból néhányat a legnépszerűbb modellekből, vásárlóink kívánságára. A jövő évi modellek tervezése jelenleg is folyik, hogy tavaszra az üzletekbe, vásárlóinkhoz kerüljön az új kollekció, amelyben már a legutolsó divattrendek és színvilág fog tükröződni.

Termékeink kódszámai:

S. Belmonte néven hozunk forgalomba női pénztárcát és férfi pénztárcát, továbbá bőrdíszműves apróárut – több funkciós kulcstartókat és kártyatartókat

MC kódszám

MC kódszám alatt forgalmazunk antikolt marhabőrből készült férfi pénztárcákat és női pénztárcákat. A speciális technológiával készült bőr egyéni karaktere tette szerethetővé és népszerűvé ezt a termékcsaládot.

MF kódszám

Az MF kód alatt női pénztárcákat kínálunk ugyanebből a speciális kikészítésű bőrből. Ennél a termékcsaládnál a női pénztárca fedele van hosszanti irányba díszítve kereszt irányban átfűzött, bukkolt bőrcsíkokkal. Mivel ez a munkafázis kézzel készül, rendkívül munkaigényes, nagy türelmet sé pontos, precíz munkát követel meg. Ezek a pénztárcák szintén nagyon népszerű termékeink.

MG kódszám

MG kódszám alatt puha, enyhén fényes nappa bőrből készült férfi pénztárcák, női pénztárcák, kártyatartók, kulcstartók, fekete és piros színekben. Nagyon finom tapintású nappa bőrből készült ez az S. Belmonte termékcsalád. Ez a bőrtípus az amelyet főleg a bőr finom tapintása és a modellek praktikus volta miatt kedvelnek nagyon sokan. Nagyon intenzív tervezési munka folyik jelenleg a Sylvia Belmonte pénztárcáknál luxuskategóriájú pénztárcák bevezetése a célunk. Bízunk benne, hogy még a karácsonyi szezon előtt piacra tudjuk juttatni ezeket a termékeket. 

Remélem pénztárcáink, termékeink elnyerik tetszésüket.

Leveleki Miklós

Oldal: 1 / 12, összesen 345 találat