Az Ön kosara üres

Kapcsolat Telefon +36 30 / 303 61 34

Pénztárcakereső

Skyflyer pénztárcák

 

Minőségi férfi pénztárca a mindennapokra

Természetes megjelenés, praktikus kialakítás, minőségi alapanyagok – a férfiak számára a három legfontosabb szempont pénztárcaválasztásnál, mely minden Skyflyer pénztárcánkra jellemző.

 

 

A natúr színek bármilyen ruhadarabhoz passzolnak, így bátran viselheti Skyflyer pénztárcáját elegáns alkalmakon, fontos találkozókon és a hétköznapi életben egyaránt. A praktikus belső kialakításnak köszönhetően bármilyen igényhez megtalálhatja a tökéletes tárcát, keressen akár kisebb, letisztultabb darabokat vagy nagyobb, irattartóként is funkcionáló pénztárcákat.

 

Ha Önnek is fontos a biztonság

 

Több olyan terméket is kínálunk, melyek RFID védelemmel vannak ellátva; speciális fóliával béleltek, amely leárnyékolja a bennük tárolt paypass technológiájú kártyák, iratok adattároló részét, ezzel elkerülhetővé téve a lopást.

 

Első ránézésre is férfias

A Skyflyer pénztárcacsalád a piacon megtalálható legjobb minőségű marha vadászbőrből és marha nappa bőrből készült, kellemes tapintású és már első ránézésre férfias. Skyflyer márkajelzéssel ellátott pénztárcáink egy masszív, letisztult, erőt sugárzó dizájnt kaptak, amely viselőjének is magabiztos megjelenést biztosít. Pénztárcáink minden felmerülő igényt kiszolgálnak: találhat köztük patentos átkapcsolóval zárható, irattartóval kiegészített vagy cipzáras darabokat, rusztikus megjelenésű, vintage tárcákat, egyedi díszvarrással ellátottakat, illetve sima kártyatartókat is. Színeik is a férfi igényekre szabottan barna és fekete változatokban érhetők el.

 

 

Legtöbb pénztárcánkat egyedi tervezésű, sportosan elegáns díszdobozba csomagolva szállítjuk el Önnek, így ajándékba is tökéletes választás!

 

 

Oldal: 1 / 3, összesen 90 találat