Az Ön kosara üres

Kapcsolat Telefon +36 30 / 303 61 34

Pénztárcakereső

Synchrony pénztárcák

 

Miért válasszon Ön is Synchrony tárcát?

 

A férfiak egyik legkedveltebb márkája a Synchrony, ha pénztárcáról, irattartóról vagy kulcstartóról van szó. A valódi bőr alapanyag, a természetes megjelenés, a letisztult forma és a praktikus kivitelezés minden Synchrony termékünk sajátja, amellyel hamar megszerettette magát a márka és szinte kötelező alapdarabbá vált. De nem csak a férfiak találhatják meg termékeink között a kedvencüket; a felhozatalban helyet kapott egy piros női pénztárca, több színes, mintás kulcstartó, illetve számtalan olyan alapdarabunk van, amely uniszexnek mondható, így bátran hordhatja őket mindkét nem.

 

Webshopunkban összesen 59 Synchrony márkajelzéssel ellátott pénztárcát, irattartót és kulcstartót kínálunk, melyek közül bárki megtalálhatja a stílusához és az igényeihez leginkább passzoló darabot. A hagyományos, patentos aprótartóval és dupla rekeszes papírpénztartóval ellátott pénztárcáink mellett kínálunk háromrekeszes, cipzáras, illetve külső patenttal ellátott tárcákat is, melyek zsebben tárolva nagyobb biztonságot nyújtanak értékeinek. Pénztárcáink legtöbbje rendelkezik kártyatartó rekeszekkel, azonban ha Ön viszonylag sok kártyával rendelkezik, javasoljuk egy külön irattartó pénztárca vagy egy kártyatartó beszerzését.

 

Pénztárcája mellé válasszon kártyatartót!

 

Irattartó pénztárcáink ügyesen kombinálják a pénztárca és a kártyatartó előnyeit, hogy Ön minden fontos dolgot egy helyen tudhasson. Kártyatartóink ezzel szemben sokkal egyszerűbbek és praktikusak, ha külön kezelné a pénzétől ezeket a dolgokat és minden alkalommal csak a legfontosabbakat venné elő. Kínálunk fekvő és álló darabokat is, illetve patent nélküli és patentos kivitelezésűeket is.

 

Kiegészítőként kínálunk még kulcstartókat is, hogy Ön tényleg minden nélkülözhetetlen dolgot biztonságban tudhasson.

 

Oldal: 1 / 2, összesen 59 találat