Az Ön kosara üres

Kapcsolat Telefon +36 30 / 303 61 34

Pénztárcakereső

SLM pénztárca

 

Pénztárcát venne, de nem tudja, milyet válasszon? Jó minőségűt szeretne, ami hosszú távon is rendszeresen használható, ugyanakkor fontosnak tartja a korszerű, divatos megjelenést is?

 

A megfelelő pénztárca kiválasztásakor a legtöbbünknek ezek a gondolatok fordulnak meg a fejében, hiszen a pénztárca egy olyan mindennapos kiegészítő, amit nap mint nap használunk, rendszeresen előveszünk. A kevésbé minőségi alapanyagokból készült pénztárcák könnyen megkopnak a mindennapos használattól, ami nem csak a használhatóság szempontjából kényelmetlen (ki akarná egy szakadt pénztárcára bízni a pénzét?), de a megjelenésünket is tönkreteszi. Felveheti a legmárkásabb, legkifinomultabb stílusú dizájner ruhákat is, ha az összképet tönkreteszi a táskából hirtelen előkapott, kopottas, elhasznált pénztárca.

 

Minőségi és divatos

 

Ezek tekintetében tehát egy pénztárca készítésekor a két legfontosabb dolog, amire törekedni lehet: a minőség és a divatos megjelenés. Az SLM pénztárcák tervezésekor is ez a két szempont került előtérbe, így tárcáink kivétel nélkül minőségi bőrből készültek, egyes darabok pedig a piacon fellelhető legpuhább valódi bőr anyagból, nappabőrből. A bőr alapanyag amellett, hogy garantálja az időtálló használhatóságot, stílust és eleganciát is kölcsönöz viselőjének. Ezek a tartós, kopásmentes, értékálló darabok a mindennapos használat mellett sem használódnak el, mintha Ön minden alkalommal egy vadiúj pénztárcát húzna elő a táskájából vagy a zsebéből.

 

A pénztárcák készítésekor a minőségi alapanyagok mellett a trendi, divatos megjelenés is fontos szempont volt, ezért mindkét nem számára olyan kialakítású pénztárcák születtek, melyek közül mindenki megtalálhatja a stílusához, személyiségéhez illő darabot. Az elegáns, letisztult tárcák mellett helyet kaptak a vidámabb, színesebb és a virágmintás darabok is, melyeket főleg a hölgy vásárlóink figyelmébe ajánlunk. Férfi vásárlóinknak főleg sötétebb színű, praktikus, kevesebb rekesszel és több kártyatartóval ellátott tárcákat kínálunk.

 

Méret, forma, szín, stílus – a variációk száma minden igényt kielégít

 

Pénztárcáinkat kialakításuk és méretük szerint is variáljuk, hogy minden felmerülő igényt kiszolgáljanak. Webshopunkban találhat nagyobb, több rekesszel rendelkező tárcákat, melyekben akár címletek szerint is tarthatja pénzét, illetve több olyan pénztárcánk is van, melyekben igazolványait, kártyáit is tárolhatja. Stílusát tekintve szinte minden darabnál választhat, hogy kapcsos kialakítású vagy kapocs nélküli tárcát szeretne, esetleg patenttal zárhatót.

 

Tárcáink közül több kategória szerint is böngészhet (férfi/női, szín, díszdobozos vagy sima kiszerelés), így ha van egy viszonylag pontos elképzelése, pillanatok alatt megtalálhatja az Önnek tetsző darabot. Ha még keresi az igazit, válogasson bátran az SLM márkájú pénztárcák között!

 

Ha Ön kártyatartót vagy kulcstartót keres, akkor is jó helyen jár, hiszen az SLM kártyatartókat és kulcstartókat is forgalmaz több színben és stílusban.


A legkisebb befektetés is fontos. Fektesse be pénzét egy értékálló, időtálló kiegészítőbe, egy SLM pénztárcába!

 

Oldal: 1 / 2, összesen 42 találat