Az Ön kosara üres

Kapcsolat Telefon +36 30 / 303 61 34

Pénztárcakereső

Az S. Belmonte márkanév alatt 2004-től hozunk forgalomba pénztárcákat. Saját védjegyünk, így a tervezés és kidolgozás egyaránt a mi feladatunk. Jellemzően cowantique és különböző típusú nappabőrből készült pénztárcák, egyéb bőrdíszműves áruk, kártyatartók, kulcstartók és irattartók tartoznak e márkanév alá.  

Egyaránt gyártunk férfi, női és unisex termékeket az S. Belmonte márkanév alatt. Széles típus választékunkkal tudjuk biztosítani, hogy kortól és nemtől függetlenül mindenki megtalálja a stílusának megfelelő színben és modellben leendő pénztárcáját.

Az utóbbi időben – különösen a cow antique típusú bőröknél – nagyon sok fajta színű bőrből készülnek a termékek. Nőknek a fekete, barna és piros színeken kívül fontosnak tartottuk, hogy vidám, fiatalos színekkel is megjelenjünk a pénztárca piacon. Ezen koncepció eredményeként születtek meg egyszínű pénztárcáink, melyek a fent említett három színen kívül az alábbi színekben kaphatóak:

citromsárga, narancssárga, világos türkiz, sötét türkiz, világoszöld, sötétzöld, lila, pink, kék

A tapasztalatok szerint a világos színek azok, melyeket különösen kedvelnek vásárlóink. Főként tavasszal és nyáron figyelhető meg a kimagaslóan sok világos pénztárca rendelés. Egy-egy vidám színű pénztárca igazán feldobja az ember mindennapjait.

A nyugat-európai, amerikai és ázsiai piacokon már nagyon elterjedtek a bicolor és tricolor összeállítású pénztárcák. Ebből kiindulva merítettük az ötletet mi is, hogy 2014-ben az S. Belmonte márkanév alatt kidolgozunk és legyártatjuk saját bicolor és tricolor pénztárcáinkat. Hosszas előkészületek után már elkészült néhány ilyen termékünk, melyek hamarosan megvásárolhatóak lesznek webáruházunkban.

Oldal: 1 / 9, összesen 251 találat