Az Ön kosara üres

Kapcsolat Telefon +36 30 / 303 61 34

Pénztárcakereső

Hogyan válik egy női pénztárca státuszszimbólummá?

Bőr női pénztárca piros színben - PenztarcawebEgyre több olyan személyes tárgyunk van, melyek az alapvető funkcióik ellátásán kívül más értékkel is bírnak: lehet például egy cipő - azon kívül, hogy megvédi a lábát a különféle időjárási viszonyoktól, illetve eljuthat vele A-ból B-be - káprázatosan szép vagy extra kényelmes, vagy lehet egy óra - azon kívül, hogy az időt mutatja - olyan precíz , svájci szerkezettel gyártva, mely növeli annak élettartamát és értékét. Nem képeznek kivételt ez alól a női pénztárcák sem.

Sok szempontot fel lehet sorolni, melyek alapján egy használati tárgy értéke növekedhet; és mint tudjuk, minél értékesebb egy tárgy, annál nagyobb a társadalmi elismerés, amit a viselője kap.

Pont a női pénztárcája ne képviselne értéket? Hiszen ez az a tárgy, amit mindegy egyes alkalommal elővesz, ha a pénzről van szó. Ha fizet a boltban, ha borravalót ad egy étteremben, ha előveszi a bankkártyáját, ha eltesz egy névjegykártyát... Ilyenkor minden egyes alkalommal megmutat egy szeletet magából, és akarva- akaratlanul kifejezi önmagát. Kulcsfontosságú tehát, hogy ne egy rosszul megválasztott pénztárcán múljon az üzleti sikere vagy a társadalmi megbecsültsége. Míg az emberek hozzáállásán nagyon nehéz - vagy egyáltalán nem is lehet - változtatni, ütött-kopott pénztárcáját annál egyszerűbb lecserélni!

Mi adja egy női pénztárca értékét?

A legfontosabb tényező egy női pénztárcánál mindig az anyag, amiből készült. Mi sem növelheti jobban egy pénztárca élettartamát, mint a valódi bőr alapanyag.

- Az igényes kidolgozás. A magas színvonalú varrás és szegélyeldolgozás évekkel hosszabbíthatja meg egy pénztárca használati idejét.

- A praktikusság. Minél több zseb, retesz, tartó: annál jobb, ha mindez kis helyen is elfér és könnyen áttekinthető. 

- A márkanév. Legtöbbször csak egy felirat egy terméken, mégis, egy közkedvelt márkajelzés még a leghétköznapibb árucikkek esetében is biztonságot ad viselőjének.

- Garancia. A hölgyeknek fontos a biztonság és ez a női pénztárcák esetében sincs másképp. Ha a fentieken felül egy pénztárca még garanciális is, semmi vesztenivalója nincs!

Mit szólna, ha ezen tulajdonságokkal rendelkező női pénztárca most megfizethető áron lenne elérhető az Ön számára?

Jó hírem van! A webshopunkban található több, mint 400 féle női pénztárcában közös, hogy mind magas minőségű bőrből készültek, igényes varrás- és szegélyeldolgozással, mely remekül tűri a mindennapi használatot. 12 féle típus közül találhatja meg az Önnek legmegfelelőbbet: válogasson különféle márkák, különféle stílusok, formák és színek között! Pénztárcáinkat közvetlenül a gyártótól szerezzük be, így ennek megfelelően minden termékünkre gyártói garanciát tudunk vállalni. 

Ne habozzon: nézzen szét webáruházunkban és találja meg a kedvencét!

Ajándékba venné? Pénztárcáinkat már kérheti díszdobozos kiszerelésben is!

 


Vintage női pénztárca a kínálatunkban!

GreenDeed pénztárca családunk legújabb fejlesztése a Vintage női pénztárca család. Ezeket a női pénztárcát előszőr megvarrják, elkészítik a natúr kikészítésű világos színű bőrből, majd ezt követően teszik bele ezeket a női pénztárcákat a hatalmas forgó dobokba, ahol megfestik a pénztárcát. Száradás után adjusztálják, csomagolják a pénztárcákat.

 

Oldal: 1 / 16, összesen 453 találat