Az Ön kosara üres

Kapcsolat Telefon +36 30 / 303 61 34

Pénztárcakereső

Nicole pénztárca

 

Minden női táska alapkelléke

 

Hölgy vásárlóink egyik kedvenc pénztárcamárkája a Nicole, amely kizárólag nőknek gyárt különböző tárcákat és kártyatartókat. Elegáns formák, praktikus kivitelezés és minőségi alapanyagok jellemzik leginkább ezeket a darabokat, melyeket többféle színben kínálunk webshopunkban: a visszafogottabbaktól kezdve a legmerészebbekig szinte bármilyen árnyalatot megtalálhat nálunk. Pénztárcáinkat az teszi igazán egyedivé és stílusossá, hogy a letisztult, nőies formák közül bármely alkalomra könnyű megfelelő darabot találnia közülük, szánja akár hétköznapi, akár üzleti használatra, akár egy-egy elegánsabb alkalomra.

 

Csaknem 200 Nicole termék közül válogathat!

 

Webshopunkban hét oldalon keresztül válogathat a különböző színű, formájú és méretű Nicole márkajelzéssel ellátott pénztárcák között. Legtöbb tárcánk a női igényekhez igazítva nagyobb méretben készült és a papír- és aprópénztartó rekeszek mellett plusz kártyatartókkal van felszerelve, hogy egy helyen tudhassa a legfontosabb kártyáit és iratait. A legegyszerűbb pénztárcák mellett kínálunk egészen extravagáns, feltűnő színű és lakk bőrből készült tárcákat is, melyek elegáns megjelenést kölcsönöznek Önnek, de könnyedén választhat közülük olyat is, ami a hétköznapi ruhatárához is remekül passzol.

 

A patenttal zárható pénztárcák mellett kínálunk kapoccsal zárhatóakat és teljesen körbecipzárazható modelleket is, melyek még nagyobb biztonságot nyújtanak értékeinek. Ha pedig nem szereti egy helyen hordani a kártyáit és a pénzét, nálunk külön Nicole kártyatartókat is találhat, melyek tökéletesen illenek a tárcákhoz – így biztosítva Önnek a stílusos megjelenést minden alkalomra.

 

Nicole pénztárcáinkat és kártyatartóinkat akár díszdobozos kiszerelésben is kérheti!

 

Oldal: 1 / 6, összesen 165 találat