Az Ön kosara üres

Kapcsolat Telefon +36 30 / 303 61 34

Pénztárcakereső

Loren pénztárca – női igényekre szabva

 

Egy márka, ami Önnek szól!

 

A Loren márkajelzéssel ellátott pénztárcáink kizárólag nőknek készült darabok, melyek kifejezetten úgy lettek megalkotva, hogy a legmagasabb igényeket is kiszolgálják. A minőségi alapanyagok és a luxus kivitelezés garantálja, hogy egy igazán érték- és időtálló pénztárca büszke tulajdonosa lehessen, melyet akár hétköznapi, akár elegáns környezetben bátran elővehet.

 

Pénztárcáink piros és fekete színben kaphatók. A piros egyszerre vonzó, elegáns és vidám; hogy melyik tulajdonsága dominál, azt az Ön kiegészítői és az öltözéke határozza meg. A feketét bátran ajánljuk minden alkalomra, hiszen ez a szín örök klasszikus.

 

Változatos fazon-kínálat

 

A minimális színválasztékot ellensúlyozza a pénztárcák fazonbeli sokszínűsége, melyek között a legpraktikusabb darabokon át, a hagyományostól a legelegánsabbakig bármilyen pénztárcát megtalálhat. Azoknak, akik szeretik az irataikat, kártyáikat és pénzüket egy helyen tudni, kínálunk különböző rekeszekkel ellátott közepes illetve nagy méretű pénztárcákat is. Termékeink között találhat minimalista, cipzárral zárható darabokat is, valamint hagyományos, patentos fazonokat is. Az extravagáns stílust kedvelőknek fényes croco mintás lakk bőrből készült exkluzív pénztárcáinkat ajánljuk.

 

Pénztárcáink kivétel nélkül magas minőségű marhabőrből készültek, melyeket díszdobozos kiszerelésben szállítunk ki Önnek – így a Loren pénztárca akár ajándéknak is tökéletes választás.

 

Oldal: 1 / 1, összesen 15 találat