Az Ön kosara üres

Kapcsolat Telefon +36 30 / 303 61 34

Pénztárcakereső

Miért válasszon Ön is minőségi La Scala pénztárcáink közül?

A pénztárca az egyik olyan mindennapos kiegészítőnk, melyet általában nem cserélgetünk minden nap, mégis fontos, hogy állandóan harmonizáljon a megjelenésünkkel és a személyiségünkkel. Bizonyára Ön is olyan pénztárcát keres, amelyet hosszú távon lehet használni a mindennapok során anélkül, hogy elkopna, elszakadna vagy kimenne a divatból.

 

A La Scala pénztárcák és irattartók tervezésekor az egyik legfontosabb szempont a minőségi kivitelezés és a letisztult forma volt; két olyan tulajdonság, amely értékállóságot és időtállóságot garantál. La Scala márkájú pénztárcáink mind minőségi bőrből készült darabok, melyek között találhat nappabőrből készült példányokat, – melyek a legpuhább valódi bőr anyagok a piacon - valódi marhabőrből készülteket és még olyanokat is, melyek készítése során kétféle bőrt használtak. Ez amellett, hogy stílust és eleganciát kölcsönöz nem csak a pénztárcának, hanem a viselőjének is, biztosítja azt is, hogy új pénztárcája igazán strapabíró legyen a folytonos használat ellenére is - mintha mindig egy vadiúj tárcát húzna elő a táskájából.

 

Webshopunkban találhat külön férfi és női pénztárcákat, ezen kívül szintén La Scala márkajelzéssel kínálunk irattartó pénztárcákat, kártyatartókat és kulcstartókat is. Összesen 438 termékünk közül válogathat; keressen akár praktikus, egyszerűbb darabokat vagy nagyobb, speciális igényeket kiszolgáló tárcákat, nálunk biztosan megtalálja. Legtöbb termékünket díszdobozos kiszerelésben hozzuk forgalomba így tökéletes választás lehet egy jól megválasztott La Scala pénztárca.

 

 

Oldal: 1 / 17, összesen 483 találat