Az Ön kosara üres

Kapcsolat Telefon +36 30 / 303 61 34

Pénztárcakereső

Sokoldalú irattartó pénztárca rendszerető férfiaknak

Ön is fontosnak tarja, hogy iratai mindig kéznél legyenek? Ha nem szeret a zsebeiben kutatni a papírjai után és létfontosságúnak tartja az ízléses megjelenést, akkor az irattartó pénztárcát Önnek találták ki!

Praktikus kiegészítő elegáns és lezser megjelenéshez egyaránt

Irattartó pénztárcáink mind kiváló minőségű marha nappa bőrből készülnek. A minőségi alapanyagoknak, az igényes varrásnak és szegélyeldolgozásnak köszönhetően egy életre szólnak; nem kezdenek el foszlani a varrásnál, nem rongyolódnak, ezzel biztosítva az állandó elegáns megjelenést. Belsejükben külön kártyatartó és irattartó rekeszek vannak elhelyezve, ezen kívül az útlevélnek és az egyéb dokumentumoknak is külön tároló rész lett kialakítva, melyek segítségével átláthatóvá válnak személyes papírjai.

Az irattartó pénztárca hasznos társ a hétköznapokban

Pénztárcáinkat többféle színben és méretben megvásárolhatja, így könnyedén megtalálhatja az öltözködési stílusához leginkább passzoló darabot. Menjen akár hivatalos megbeszélésre, álljon sorba a bankban vagy a sarki boltban, az irattartó pénztárca mindig praktikus és vonzó társa lesz. Ajándékba venné? Pénztárcáinkat most akár díszdobozos kiszerelésben is kérheti.

Oldal: 1 / 1, összesen 16 találat