Az Ön kosara üres

Kapcsolat Telefon +36 30 / 303 61 34

Pénztárcakereső

Cavalieri pénztárca és irattartó

 

Első osztályú kiegészítők minden alkalomra

Elegáns, de mégis extravagáns megjelenésre vágyik? Nem talált még olyan pénztárcát vagy irattartót, ami passzolna a megszokottnál kicsit merészebb stílusához? A Cavalieri pénztárcákat és irattartókat Önnek találták ki!

A Cavalieri egy exkluzív olasz márka, melynek valódi olasz bőrből készült termékei sokak kedvenceivé váltak. Ez nem meglepő: a Cavalieri pénztárcák megjelenésükben egyszerre elegánsak és extravagánsak, így bármilyen eseményen viselhetőek.

 

A Cavailerit a férfiak és a nők is szeretik

 

Webshopunkban jelenleg négyféle irattartót és egy fajta pénztárcát kínálunk. Külsejüket tekintve irattartóink mind olasz croco mintás bőrből készültek, négy különböző színben: találhat nálunk világosbarna (vagy úgynevezett konyakbarna) és egy sötétbarna irattartót, melyet a férfiak is előszeretettel viselnek, illetve egy lila és egy sötétkék irattartót, melyeket inkább hölgy vásárlóink kedvelnek.

Világosbarna irattartónk egy álló modell, melynek az elején egy patentos átkapcsoló fül található. Kinyitva több átlátszó kártyareteszt találhat, melyek segítségével könnyedén átláthatja és megtalálhatja a szükséges iratokat, kártyákat. A bal oldalon levő irattartóban több fontos irata is elfér. A sötétbarna irattartó szintén egy álló modell, melynek a belső elrendezése hasonló a világosbarna irattartóéhoz.

A lila színű irattartót bátran ajánljuk minden olyan nőnek, akinek fontos a stílusos megjelenés és szeretne egy kicsit kitűnni a tömegből; a fényes croco bőr könnyen magára vonja a tekintetet, csakúgy, mint a sötétkék irattartó.

 

Egyedi darab, egyedi stílushoz

 

Cavalieri pénztárcánk sötétlila színben kapható és praktikus kivitelezésének és minőségi alapanyagainak köszönhetően egy igazán időtálló és értékálló darab. A fényes olasz croco bőr külső egy selyem bélést takar, amelybe bele van szőve a Cavalieri márkanév. A pénztárca fedele patenttal zárható, belsejében pedig a papírpénztartó mellett kártyatartót és irattartó rekeszeket is találhat. Az aprópénztartó a pénztárca hátuljában, cipzáros kivitelben található.

Az irattartókat és a pénztárcát is díszdobozos kiszerelésben szállítjuk ki Önnek, így akár ajándékba is kitűnő választás!

 

Oldal: 1 / 1, összesen 2 találat