Az Ön kosara üres

Kapcsolat Telefon +36 30 / 303 61 34

Pénztárcakereső

Azt gondolná az ember, hogy a régmúlt időkben oly divatos férfi kiegészítő, az autóstáska mára már a múlté és csak az idősebb generáció kezében bukkanhat fel időről időre. A nagyapáink idejében még népszerű táskát később leváltotta az övtáska, amely mikor még újdonságnak számított, sokkal praktikusabbnak – és persze trendibbnek – tűnt kis mérete és derékra csatolhatósága miatt. Ebbe a hétköznapi életben használt táskába pont belefért egy mobiltelefon meg az a pár fontosabb kellék, amire napközben szükség lehetett, így lehetővé tette, hogy mindkét kezünk szabad legyen.

Praktikus és trendi viselet

Ahogy telt-múlt az idő, a papírkötegeket és aktákat felváltotta először a laptop, majd a tablet, így a modern kor üzletembere már képes akár egy egész élet munkáját egy kisebb táskában magával vinni – és erre tökéletesen alkalmas az autóstáska, amely az aktatáskánál egy mérettel kisebb, az övtáskánál viszont nagyobb, így pont ideálisan tárolható benne egy kisebb laptop vagy egy tablet.

 

Ezzel a változással párhuzamosan az egyre kisebb és kisebb telefonjaink viszont egyre nagyobbak kezdtek lenni, így a mai okostelefonoknak sem mindig elég egy kistáska, az autóstáskában viszont nagyszerűen elfér az egyéb hétköznap szükséges tárgyaink mellett, legyen az egy kulcscsomó, iratok, pénztárca, kocsikulcs vagy papírzsebkendő.

 

Ezeknek a trendeknek köszönhetően az autóstáska csillaga újra ragyogni látszik; egyre több fiatal üzletembernél láthatjuk ezeket a bőr kiegészítőket, amely valóban egy cseppet sem idejétmúlt.

Értékálló értéktároló

A webshopunkban árusított autóstáskák egyik legnagyobb előnye a többivel szemben, hogy csak és kizárólag nappa bőrből készültek, ami a legpuhább barkás bőr: lágy fogású, sima tapintású, szövetszerűen puha anyag, mely jellegzetes barkarajzáról könnyen felismerhető. A nappa bőr amellett, hogy rendkívül selymes, minőségének köszönhetően időtálló anyag, mely ellenáll a hosszú évek rendszeres használatából adódó kopásnak is, így értékét is megőrzi és az Ön értékeit is maximális biztonságban tartja. Ahogy az aktatáska, úgy az autóstáska is egy generációról generációra öröklődő kiegészítő, amely újra és újra visszajön a divatba, így bármikor megéri beszerezni egyet.

 

Webshopunkban hatféle autóstáska közül válogathat, melyek között találhat kisebb, három rekeszes, cipzárral zárható darabokat, nagyobb, kártyatartóval is rendelkező táskákat, illetve csuklópánttal ellátott, négy tároló rekesszel rendelkezőeket is. Némelyik autóstáskánk külső részén külön mobiltelefon-tároló rekesz is található, hogy minél könnyebben hozzáférjen szükség esetén.

 

Webshopunkban találhat a kiválasztott autóstáskája mellé stílusban harmonizáló pénztárcákat és irattartókat is.

Oldal: 1 / 1, összesen 4 találat